ΕΠΑΛ ΣΕΡΒΙΩΝ: Αγιασμός για τη νέα Σχολική Χρονιά τη Δευτέρα 13/9/2021

Ο Αγιασμός για τη νέα Σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Σχολείου μας στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:30 π.μ τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας όπως αυτά ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία. (Αρνητική βεβαίωση self test ,Υποχρεωτική χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων κτλ)

Τα ΤΑΧΙ από το Βελβεντό θα αναχωρήσουν στις 09:00 πμ έξω από το Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού (η ώρα επιστροφής θα γίνει σε συνεννόηση με τους Οδηγούς)

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΓΕΛ-ΕΠΑΛ

(περισσότερα…)

Συντάκτης ΕΠΑΛ ΣΕΡΒΙΩΝ, πριν από

1ο ΕΠΑΛ Σερβίων: «Ενημερώσου. Προφυλάξου. Εμβολιάσου». Βίντεο για τη διάχυση του προγράμματος «Ιοί. Ένας αόρατος εχθρός» (video)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων συμμετέχει στο πρόγραμμα Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ, υπό την αιγίδα του «ΝΟΗΣΙΣ» – Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας, υλοποιώντας τη δράση «Ιοί. Ένας αόρατος εχθρός».

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και την COVID-19 από επαγγελματίες υγείας. Οι μαθητές μας ερεύνησαν το θέμα, κατέγραψαν οδηγίες προφύλαξης και σχεδίασαν ενημερωτικό φυλλάδιο και αφίσα για το πρόγραμμα. Για την εμπέδωση και διάχυση του συνθήματος «Ενημερώσου. Προφυλάξου. Εμβολιάσου» που διατύπωσαν οι μαθητές δημιουργήθηκαν αφίσες, T-shirt, στυλό, οικολογικές τσάντες και αντιβακτηριδιακές θήκες φύλαξης μάσκας. Τέλος, για τη διάχυση του προγράμματος δημιουργήθηκε βίντεο με τα πεπραγμένα της δράσης.

(περισσότερα…)

Συντάκτης ΕΠΑΛ ΣΕΡΒΙΩΝ, πριν από

Πρόγραμμα δρομολογίων του ΚΤΕΛ για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις των ΕΠΑ.Λ

Για τις ημέρες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΕΠΑΛ τα δρομολόγια από τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σερβίων διαμορφώνονται ως εξής: Ώρες αναχώρησης για τις ημέρες των πανελληνίων εξετάσεων προς ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ 06:30 από Λιβαδερό – 06:45 από Μεταξά – Διαβάστε περισσότερα…

Συντάκτης ΕΠΑΛ ΣΕΡΒΙΩΝ, πριν από

Οδηγίες για την ασφαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων – Μέτρα προστασίας και self-test

To υγειονομικό πρωτόκολλο βάσει του οποίου θα διεξαχθούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις συζητήθηκε στην Επιτροπή των Ειδικών Επιστημόνων, με τη συμμετοχή της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως. Τα μέτρα που θα περιγράφονται αναλυτικά σε Κοινή Υπουργική Απόφαση, είναι τα εξής:

Selftest

(περισσότερα…)

Συντάκτης ΕΠΑΛ ΣΕΡΒΙΩΝ, πριν από

Προθεσμία – Προκήρυξη για τις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΛΑΣ 2021_ΑΔΑ ΨΔΧΟ46ΜΤΛΒ-7ΓΖ

Συντάκτης ΕΠΑΛ ΣΕΡΒΙΩΝ, πριν από